Pagini

Wednesday 23 March 2011

ORA PAMANTULUI

      Hey, vreau sa va anunt pe toti si sa "dati si voi mai departe" urmatoarea informatie.

            In data de 26 martie va fi Ora Pamantului. Ce anume presupune? Ca in intervalul orar 20:30-21:30 sa stingem lumina:) Utilizam lumanarele, iesim la o plimbare ,dar orice am face nu utilizam curent.
Pentru cei din Brasov, centrul de voluntariat va organiza in Piata Sfatului un Adevarat spectacol la care sunteti toti invitati:

-ora 19.45 adunare la Modarom
-ora 19.50 un mars pe Str. Republicii pana in Piata Sfatului cu bannere, afise confectionate din materiale reciclate!
-20.00 ne vom pozitiona in Piata Sfatului la fantana. (aici vom avea voluntari cu chitari, instrumente muzicale, lumanari.)
Intre 20.30 si 21.30...surprize!!(Lumina va fi stinsa in Piata Sfatului iar in acest timp vom canta, vom viziona cateva filmulete folosind surse alternative de energie, si vom viziona un spectacol realizat de Hypnosis.

"Earth Hour este o campanie globala initiata de WWF. Companii, guverne, comunitati si oameni de pretutindeni sunt invitati sa stinga luminile pentru o ora, in semn de preocupare fata de problemele de mediu. Evenimentul a fost organizat pentru prima oara la Sydney, in 2007, cand 2 milioane de oameni au stins luminile pentru o ora- Ora Pamantului. In 2008, 50 de milioane de oameni au ales sa celebreze Earth Hour, iar in 2009 aproape un miliard de oameni din 4100 de orase de pe mapamond au stins luminile pentru a trimite liderilor lumii un mesaj puternic despre nevoia de actiune impotriva schimbarilor climatice, premergator Conferintei de la Copenhaga. In 2010, Earth Hour a implicat participanti din 128 de tari, de pe toate continentele."



No comments:

Post a Comment