Pagini

Sunday 10 February 2013

Ce le place barbatilor? Sa fie oare asa?


Ca tot vorbeam eu de jurnalismul din romania, am dat peste un newsfeed de la nu mai stiu ce site cretin care ne invata ce le place barbatilor la o femeie.

Sondajul facut probabil chiar in redactia site-ului respectiv (Sau cum s-o numii in cazul lor) ne da 8 sfaturi referitor la ce trebuie sa faci ca sa fi "sexy" in ochii barbatilor.

Personal mi se pare tare amuzant cum sunt prezentate cele 8 observatii ale editorilor:
1. Limbajul “indraznet” in pat. Atentie, nu confunda cu limbajul vulgar, acest lucru ii dezgusta! Deci sa ai un limbaj indraznet, poate sa vorbesti de rau pe cel mai bun prieten si sa fi indrazneata folosind cateva neologisme care cu siguranta il vor da pe spate....
2. Muscatul buzei inferioare. Daca va sarutati, ai putea sa incerci si tehnica asta.
Deci in timp ce va sarutati, opreste-te, cu siguranta ii va placea maxim asta si musca-ti un pic de nebuna buza..de ce nu vei fi considerata sexy si un pic sarita de pe fix.
3. Femeile sportive.  Nu e de ajuns sa ai o figura atletica, pe barbati ii excita atunci cand privesc o femeie care face sport.
Deci fetelor haideti sa mergem la sala, nu neaparat sa facem sport, dar imbracate cu niste maieuri (de preferat albe si cu decolteu adanc), cu siguranta ii vor face pe barbatii "inteligenti" din sala respectiva de gimnastica incitati de noi...asta daca va doriti un astfel de barbat.
4. Rasul unei femei. Modul in care razi s-ar putea sa-l excite la maxim pe cel care te priveste. Continua sa zambesti! 
De preferat sa razi de el, cu siguranta asta te va face foarte atragatoare..Haideti sa fim seriosi, daca ai un ras foarte amuzant nu stiu zau cat de atragatoare vei parea in ochii lui...
5. Manuirea cutitului. Doar in bucatarie! Unii barbati gasesc excitant modul in care o femeie manuieste cutitul atunci cand prepara masa.
Hmmm, se putea sa nu apara vreo referire la bucatarie? Doar asta e un mit care continua sa persiste din cele mai vechi timpuri. Ai mare grija pe langa cutitul ala sa nu iti tai manechiura frantuzeasca facuta la salonul de "fite" din coltul blocului.
6. Aptitudinile in ale informaticii. Multi barbati considera ca o femeie care detine cunostinte tehnice este foarte sexy
Un barbat care sa fie incantat de faptul ca fata de langa se descurca mai bine in ale informaticii decat el cu siguranta il va ajuta pe acesta sa aduca un plus orgoliului masculin:)
7. Femeiele care consuma alcool. Barbatii chiar le gasesc foarte atractive pe cele care fac fata unei bautari tari si care lasa apa plata pentru dus. Desigur, a nu se exagera, barbatii urasc sa vada femeile in stare de ebrietate.
Sa ne gandim un pic la pitzipoancele din cluburi cu siguranta o pitzipanca cu doua pahare de ceva bautura langa e mult mai atractiva decat una care , sa zicem danseaza foarte bine.
8. Femeile care conduc  agresiv. Bineinteles,  barbatii apreciaza femeile care conduc bine si nu provoaca cozi interminabile, insa ceea ce-i  excita cu adevarat este condusul agresiv. Barbatii se excita la vederea unei femei  care face fata oricarei situatii in trafic la limita.
Si parca nu barbatii erau cei care au lansat "mitul" ca femeile nu au ce face la volan si ca (revenind la punctul 5) locul lor este in bucatarie. Adaugam si alcoolul de la punctul 7 si cu siguranta femeile la volan sunt mult mai sexy decat noi celelalte:)

Acestea fiind spuse, fetelor puneti mana pe un cutit de bucatarie, dati cu el puternic intr-un laptop(nu de alta dar puteti spune ca il reparati), luati-o la fuga in timp ce radeti si va muscati buza superioara, daca este posibil, folositi si ceva cuvinte indraznete dati pe gat un pahar de palinca romaneasca de-a noastra si urcati-va la volan:) Acum sunteti cele mai sexy femei din lume!




6 comments:

  1. extraordinar de excitant,parerea mea fiecare femeie ascunde inauntrul ei ceva de genul asta

    ReplyDelete
  2. Clar, toti barbatii au aceleasi gusturi in materie de femei. Doar suntem 100% identici. Mda...
    Imi plac sondajele facute pe un esantion reprezentativ de 10 vecine gospodine care citesc Vogue-ul din 2005 de pe masa din sala de asteptare la stomatolog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bun spus "esantion reprezentativ de 10 vecine gospodine care citesc Vogue-ul din 2005 " si pe mine m-a indignat maxim articolul cand l-am vazut din acest motiv am incercat sa il ironizez un pic...

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Ma amuza generalizarile astea parca decupate din sex and the city. Pana la urma orice domisoara (sa nu spun "pasarica", poate e offensive pentru anumite persoane) cu bigudiuri GolgeDabana poate avea pretentii de diva din filmele (spalatoare de creiere) americane. E un trend sa te plangi ca nu mai exista barbati adevarati ca pe vremuri, sa stie sa trateze o femeie, sa te plangi ca toate's la fel ...toate's la fel, vorba cantecului.

    Am in minte o scena absolut fantastica la care am fost martor acum ceva timp, o ea, stilata, bea bere direct din pet-ul de 3l citind Cosmopolitan si oftand ca nu gaseste un baiat stilat si cultivat, ca toti sunt prosti.

    ReplyDelete
  5. E praf rău de tot sondajul ăsta! E chiar mai praf ca pe o stradă neasfaltată în timpul unei veri toride după ce tocmai au trecut 10 maşini de mare tonaj pe ea. Personal practic continenţa sexuală cu multiple beneficii. :D Dar constat ca cei mai mulţi dintre noi nu ştiu mai nimic în materie de sexualitate, în afară de faptul că plus cu minus se atrag. Poate că ăsta e şi motivul pentru care sexul este considerat un tabu. :-) Un lucru e cert, sexul înseamnă bani în era vitezei (traficului) în care filmuleţele pornografice de orice natură sunt material didactic.

    ReplyDelete