Pagini

Tuesday 19 March 2013

"Concediu la Barcelona, va pup dulce pe toti"



Motivele pentru care as vizita Barcelona...Auzi la ei despre ce ma pun sa scriu, eu care abia am ajuns pana aici langa noi la cehi (noroc cu rudele plecate inainte sau dupa revolutie in afara tarii). Asa ca nu am ce sa fac decat sa dau un search pe Google, norocul nostru cu cine l-a inventat.


Primul rezultat s-a referit bineinteles la Fc Barcelona de care am mai auzit in perioada campionatelor de fotbal de la tata...


Aflu ca este al doilea oras ca marime din Spania si se afla pe coasta Mediteranei...pana aici nimic nu ma face sa vreau sa ajung acolo, mai ales sa scriu despre asta, ma gandesc totusi ca un status pe Facebook gen "Concediu la Barcelona, va pup dulce pe toti" ar face-o si pe tanti Mimi de la 5 sa moara de invidie.


Asadar nu ma opresc din cautat, din ce mai vad eu pe aici ar fi un oras plin de ruine medievale. Ma gandesc ca intre acele ruine daca as gasi un bolovan ceva pe care sa stau, cu o palarie imensa si o pereche de ochelari de soare as putea sa ma las fotografiata, pentru ca maiapoi sa folosesc poza pentru profilul de pe Facebook, si in acelasi timp as putea sa imi actualizez si starea pe Twitter "stau la soare in Barcelona"... Incepe sa devina tentant orasul asta.


Am inteles ca ar avea si ceva Bulevarde care duc din centrul orasului catre apa si care sunt presarate de magazine si comercianti pana tarziu in noapte, acolo voi gasi cu siguranta ceva magneti afurisiti de frigider cu steagul Spaniei pe care sa ii aduc acasa rudelor si cunoscutilor. PS: Bulevardele astea poarta denumirea de "Les Rambles"


De asemenea m-am interesat si au si cateva biserici facute de ceva arhitect celebru, numai bune de tras in poze cu mine in prim-plan, mai ales ca au fost construite de Antoni Gaudi care pare-se a fost un arhitect dat naibii, chiar daca una din biserici nu a finalizat-o.


Passeig de Gràcia ar fi tot ceva bulevard de la ei care este plin de magazine celebre si scumpe, daca as ajunge acolo macar o sacosa de la ei sa imi iau si eu, sa o aduc acasa si sa ma pot da mare la oameni ca am ceva de firma, bineintele nu voi spune ca e vorba despre papornita sta de plastic goala, ci ca hainele pe care mi le-am luat de acolo mi-au fost furate de ceva romani pe aeroport.


Cam astea sunt informatiile pe care le-am gasit pe wikipedia despre Barcelona, asa ca imi indrept atentia si in sectiunea "imagini", caci poate am vreo surpriza si este de fapt un oras in ruina urat tare.



Au biserici, ceva casute pe ici si colo, cred ca e de bine, as putea sa ma imaginez plimbandu-ma printre elesi facand poze ca un turist nebun chinez.



Din poze ar fi un oras al naibii de frumos. Daca va ganditi sa ajungeti si voi pe acolo, pentru ca eu deja ma gandesc serios sa imi fac un imprumut la banca aia sponsorizata de zanul camatar si spiridusii roacketi pentru a pleca acolo, informativ sa stiti ca puteti gasi curse Charter Barcelona foarte usor.


Stati linistiti daca sunteti din Bucuresti aveti foarte multe variante sa ajungeti acolo, trebuie doar sa intrati pe site-ul celor de la Paralela 45.


Eu ma apuc de facut bagaje si de notat pe post-it-uri posibile statusuri pentru facebook pentru perioada in care voi fi plecata acolo.








Articol scris pentru Competitia Anuala de Blogging

No comments:

Post a Comment