Pagini

Thursday 21 March 2013

Femei cu farmec

Cum a decrie o femeie cu farmec? Pai este destul de usor...
In primul rand o femeie cu farmec este cu siguranta o romanca, pentru ca suntem renumiti in intreaga lume ca noi romanii avem cele mai frumoase femei.
In alta ordine de idei, o femeie cu farmec trebuie ca pe langa frumusetea naturala  fie curajoasa si sigura pe ea, iar acest lucru este posibil doar daca are grija de corpul ei pentru ca o femeie frumoasa trebuie sa arate frumos atat in interior dar si in exterior.
A fi frumoasa nu inseamna sa arati bine in exterior ci sa ai si un suflet bun, o atitudine demna de urmat si sa poti fi un exmplu pentru cei din jurul tau. Este de apreciat ca inca mai exista companii care promoveaza acesta frumusete naturla, iar una din ele este "Farmec".
De curand ei au lansat o campanie prin care promoveaza frumusetea naturala si modalitati prin care poti avea grija de tine.
In ziua de azi mass-media promoveaza din pacate exemple de femei care nu au nimic de demonstrat si ma bucur personal sa vad ca in sfarsit cineva ia atitudine, in sfarsit cineva promoveaza frumusetea naturala si feminitatea asa cum trebuie ea sa fie.
Bravo Farmec!

Asa ca fetelor fiti mandre in toate cele pentru ca nu degeaba suntem numite "sexul-frumos"

Articol scris pentru Competitia anuala de bloging .

No comments:

Post a Comment