Pagini

Friday 6 September 2013

Ce sa faci cand nu ai ce face?!

             Mi-am pus intrebarea asta de cateva ori si sunt sigura ca si voi in timp ce frecati buha pe facebook v-ati gandit macar o data la "ce sa fac frate?"
              In zilele astea s-ar parea ca avem 3 variante:


1. Iesim la Protest la Rosia Montana.
2.Facem un protest pro/contra caini maidanezi.
3.Te apuci si te plangi in stanga si in dreapta despre cat de enervanti sunt astia de ies in strada, sau ca nu vrei sa mai auzi de caini maidanezi in viata ta.


Cele 3 variante in fond sunt o modalitate de a-ti promova blogul. Cum? Mai jos avetii pasii ce trebuiesc urmati:


*Analizati-va prietenii din lista de facebook, daca majoritatea au catei sau poze cu animale mergeti pe varianta cu maidanezii, daca aveti ecologisti mai multi, muntomani, folkisti mergeti pe varianta cu Rosia Montana, iar daca lista va este plina de manelari sau oameni care vedeti ca nu dau importanta evenimentelor alegeti varianta 3.

*Dupa ce ai facut acest mic studiu de piata, urmeaza conceperea articolului,  tine de cont de faptul ca trebuie sa pari cat mai sigur pe ceea ce spui, sa ai cateva argumente care sa il atinga un pic pe om la suflet, cateva lozinci anti-politice si succesul va fi garantat.
ps: Pentru cea de-a trea varianta este de ajuns sa te iei de oameni, sa ii faci rasisti sau criminali si e bine- aici nu va trebui sa va bateti capul prea tare.

*Dupa ce articolul a fost scris, asigurati-va ca alegeti o poza care sa atraga atentia (mai ales ca atunci cand dai share pe facebook ea va fi vizibila), si gandeste-te la un titlu care sa incite la comentarii si sa atraga lume.

*Share-uieste articolul pe facebook, twitter, pinterest, google+, hi5 , tagged si orice site-uri de socializare mai stii si roaga si cativa prieteni sa faca acelasi lucru, astfel incat linkul sa ajunga la cat mai multi oameni.

*Stai cu ochii pe statistici, vezi cati oameni ai pe blog in timp real si la primul comentariu mai acid , incepe o discutie in contradictoriu, astfel incat si oamenii din cealalta tabara vor auzi de articolul tau chiar de la cel care nu este de acord cu spusele tale , sub emblema "ia mai uitati un idiot ce poate sa scrie.."


Urmand acesti 5 pasi cu siguranta veti avea minim 2-3 zile timpul ocupat si nu va veti mai face griji ca nu aveti ce face:)

Enjoy.


In continuare MINIONIIIIIIIII





Ps: Stiati ca pe 1 Octombrie vine iar sfarsitul lumii?!

2 comments: