Pagini

Saturday 19 October 2013

Gentile cu super-puteri

               Ma gandeam zilele trecute care e treaba cu femeile super-erou. Ce anume le face sa fie niste eroine si sa aibe super-puteri care sa la ajute sa invinga raul si asa mai departe.
              Pana nu demult ma gandeam ca e vorba de vreun inel ceva, o bijuterie care la atingere le transforma instantaneu in cele mai puternice, apoi m-am gandit ca poate e vorba de modul in care isi aranjeaza parul sau felul in care se imbraca...

                   Ei bine raspunsul este pe atat de banal pe cat de surprinzator. GENTI! Acesta este secretul super eroinelor. Daca nu ma credeti convingeti-va si voi:




                       Ce vedeti in fiecare imagine? Genti nu? Ei bine geanta pentru o femeie poate adaposti si super-puterile acesteia. Ce e drept le-as recoamnda fetelor de mai sus alte genti din magazinul reeija  care le vor face sa fie in pas cu moda si care bineinteles le vor spori super-puterile.

              De exemplu le-as recomanda fetelor niste genti de piele  .

Lui Sailor moon i-as recomanda aceasta geanta :
              Motivul este unul simplu, geanta este hand-made iar Sailor Moon trebuie sa fie unicat doar e capul grupului de fete. In plus i-ar  oferi acel aer de razboinica de care are nevoie.

              Pentru Sailor Venus care este o finuta, i-as recomanda urmatoarea geanta , care cu siguranta ii va scoate in evidenta feminitatea.
            Ei bine sper ca aceasta informatie sa ramana intre noi fetele, nu as vrea sa il vad pe Spider-man cautand genti prin magazine sau pe Batman purtand asa ceva:
Nu de alta dar fiecare geanta in parte contine super puteri pentru femei, nicidecum pentru barbati.

Asa ca fetelor mare grija atunci cand va alegeti o geanta, daca nu este una potrivita pentru voi riscati sa ramaneti fara super-puteri si sunt sigura ca nu vreti asta. Daca nu stiti unde sa cautati astfel de genti minune va recomanda sa intrati pe site-ul celor de la Reeija. Pe langa faptul ca preturile sunt accesibile gentile vin la pachet si cu super-puterile de care aveti nevoie. Asa ca spor la cumparaturi!


Ps: sa imi spuneti ce geanta v-ati ales:)
Si daca nu sunteti sigure ca faza cu geanta va da super-puteri eu zic sa dati un play si la video-ul de mai jos:






Articol scris pentru Super-Blog 2013

No comments:

Post a Comment